Homepage Chiropractie Doetinchem
Bel voor een afspraak 0314 - 323425 Boek hier uw online afspraak
 

Beroepsverenigingen

“Chiropractor” is in Nederland geen beschermde titel. Iedereen, ook diegenen zonder gedegen opleiding, mag zich daarom chiropractor noemen zonder dat dit consequenties heeft.

Gelukkig zijn er een tweetal beroepsverenigingen om potentiële patiënten houvast te bieden bij het zoeken naar een geschikt adres voor chiropractische behandeling. Deze zijn de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Het is slechts mogelijk bij deze verenigingen aangesloten te worden na het voltooien van een erkende opleiding. Om geregistreerd te blijven dient de chiropractor verder jaarlijks voldoende bij- en nascholing te doen. Zo hebt u als patient de garantie dat de kwaliteit van uw behandeling gewaarborgd is. Tevens worden door ziektekostenverzekeraars chiropractische consulten alleen vergoed mits ze zijn uitgevoerd door een chiropractor die is aangesloten bij bovengenoemde verenigingen. Alle bij Chiropractie Doetinchem werkzame chiropractoren zijn aangesloten bij zowel NCA als SCN.

Aanrader

Kan weer goed lopen!

Lees meer


Chiropractie Doetinchem © 2016