Online afspraak maken en beheren
Bel voor een afspraak:
(0314) 323425
Chiropractie Doetinchem
Openingstijden
Maandag08.00 - 17.30 uur
Dinsdag09.00 - 20.30 uur
Woensdag08.00 - 15.00 uur
Donderdag08.00 - 20.30 uur
Vrijdag08.00 - 15.00 uur
Online afspraak maken en beheren
Bel voor een afspraak:
(0314) 323425
Chiropractoren

Chiropractoren

Chiropractoren

Marijn van der Steen MSc DC

Marijn studeerde aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland. Na zijn afstuderen in 2000 was hij werkzaam als chiropractor in Staphorst, voordat hij in 2001 zijn zeilen zette richting Doetinchem. In 2004 nam hij de bestaande praktijk met goed gevolg over.

Maak een afspraak
met Marijn
Gijs Grotenhuis MChiro DC

Gijs komt van origine uit Rijssen, maar begon in Bournemouth (Engeland) aan zijn loopbaan als chiropractor. Sinds 1 september 2009 maakt hij succesvol deel uit van het team van Chiropractie Doetinchem.

Maak een afspraak
met Gijs
Sarah Osler MTech Chiro

Sarah is geboren en getogen in Zuid-Afrika en volgde de opleiding Chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg met een bijzondere interesse voor sport- en kinderchiropractie alsmede dry needling. Gedurende die tijd werkte zij als Pilates-instructrice. Ze heeft in verschillende chiropractie-praktijken gewerkt in Zuid-Afrika en was als vrijwilliger betrokken bij een project van World Spine Care in Botswana. Ze runde succesvol haar eigen praktijk toen ze besloot naar Nederland te verhuizen. Het is De Achterhoek geworden en wij zijn heel blij Sarah in ons team te hebben! Sarah begeleidt graag patienten met lichamelijke klachten die gerelateerd zijn aan bureau-werk en werkt verder graag met recreatieve atleten/amateursporters. Ze is 5 vijf dagen beschikbaar waaronder ook 2 avond-spreekuren.

Maak een afspraak
met Sarah
René van Aalst

René is een ervaren chiropractor, afgestudeerd aan het Anglo European College of Chiropractic (AECC). Voor hij zijn opleiding begon heeft hij Bewegingswetenschappen gestudeerd. Nadat hij meerdere jaren in diverse praktijken in Engeland heeft gewerkt om zo extra ervaring op te doen, is René terug verhuisd naar Nederland om zijn loopbaan hier voort te zetten. Hij heeft een additionele kwalificatie in dry needling en een buitengewone interesse in sportchiropractie en revalidatie.

Maak een afspraak
met René
Robbie Correll MChiro DC

Robbie is geboren en getogen in Engeland. Hij studeerde in 2009 af als chiropractor en volgde daarna nog een studie in toegepaste neurologie. Tot 2016 was hij werkzaam in Nederland. Na een periode van wonen en werken in Spanje maakt hij sinds april 2019 deel uit van ons team in Doetinchem.  

Maak een afspraak
met Robbie


Praktijkassistentes
Astrid Wissing-Schreur
Ria Regelink-Eggink
Arda Wassink-Haank
Grinet Wolters-Reulink