Online afspraak maken en beheren
Bel voor een afspraak:
(0314) 323425
Chiropractie Doetinchem
Openingstijden
Maandag08.00 - 17.30 uur
Dinsdag10.00 - 20.30 uur
Woensdag08.00 - 15.00 uur
Donderdag08.00 - 20.30 uur
Vrijdag08.00 - 15.00 uur
Online afspraak maken en beheren
Bel voor een afspraak:
(0314) 323425
Huilbabies

Huilbabies

Huilbaby's

Baby's hebben ook een wervelkolom die onderhevig is aan allerlei invloeden, dus ook zij kunnen pijnklachten ervaren die hun oorsprong in de wervelkolom hebben. Soms kan de oorzaak van de klachten terug te voeren zijn naar een zware of juist hele snelle bevalling of de positie van het kind in de baarmoeder. Doordat uw baby niet kan aangeven waar het ongemak zit, wordt dit op andere manieren geuit.

Voorbeelden hiervan zijn:
- overmatig huilen
- geprikkeld/onrustig/schrikkerig
- gebalde vuistjes
- spugen/reflux
- overstrekken
- voorkeurshouding
- onrustig of kort slapen
- naar de oren of het achterhoofd grijpen
- slecht verdragen van voeding
- vertraging in ontwikkelings-mijlpalen (rollen, kruipen, lopen, etc.)


Soortgelijke klachten bij een baby worden vaker omschreven met de term "KISS-syndroom" of "KIDD-symdroom". Als u een aantal van de punten uit het lijstje hierboven herkent, dan kan het goed zijn om uw kind door een chiropractor na te laten kijken.

Behandeling door Chiropractie Doetinchem
Vanzelfsprekend wordt bij de behandeling rekening gehouden met de kwetsbaarheid van de baby. De chiropractische behandeling van baby's is veilig en bestaat uit zachte druktechnieken en lichte mobilisatietechnieken. De druk die gebruikt wordt is niet meer dan de druk die comfortabel voelt op uw oogbol. Baby's van alle leeftijden kunnen worden behandeld. Neem voor meer informatie contact op met een chiropractor bij u in de buurt.